«Ny» iPad-app

Høsten 2017 lanserte vi ny Yr-app på iOS. Nå er også en ny versjon blitt tilgjengelig for iPad-brukerne våre. Det betyr noen endringer som du kan lese mer om her.

iPad-versjonen har til nå vært ganske lik nettsiden vår på desktop, med elementer som sannsynlighetsvarsel og meteogram. Den nye versjonen er mer lik appen på mobil.

1) Ny meny

Den tidligere versjonen på iPad hadde himmelvisning, Time for time, Graf, Langtidsvarsel, Område og Kart. I den nye versjonen er Time for time og Langtidsvarsel slått sammen i Tabell.

2) Ny tabell

Den nye tabellen er lik den som er på mobilappen vår, med visning av værsymbol, temperatur, nedbør og vindretning/styrke. Du kan se time for time de første tre døgnene ved å trykke på Time for time-knappen under dagen du ønsker å se timesvarsel for.

Meteogram og sannsynlighetsvarsel er ikke med i den nye iPad-versjonen. Vi jobber hele tiden med å forbedre appen og ønsker å ha med sannsynlighet i varslene våre i fremtidige versjoner. Til ny tjeneste er på plass vil de gamle tjenestene fortsatt være tilgjengelige på våre nettsider yr.no på desktop.

3) Som før

Kart og områdeside i ny versjon er helt likt som i den gamle.