Slik lagrer du dine favorittsteder

Følger du med på været flere steder? Da kan du enkelt lagre dine favorittsteder ved å trykke på stjernen øverst til høyre på oversiktsiden for hvert sted.

Du kan raskt navigere mellom stedene fra listen på forsiden av Yr. Visste du at du raskt kommer deg til forsiden ved å trykke på Yr-ikonet.

Får du ikke lagret dine steder?

De fleste nettlesere og mobiltelefoner støtter lagring. Dersom du benytter innstillinger i nettleseren som Inkognito-modus (Chrome), Privat-modus (Safari), InPrivate (Edge) eller blokkering av infokapsler, vil vi ikke kunne lagre dine steder.

Dersom du benytter en eldre telefon med en nettleser som ikke støtter Javascript eller har skrudd av Javascript, vil du ikke se muligheten til å lagre steder. Du kan lese mer om hvorfor Yr ser forskjellig ut på ulike telefoner her.