Bli med og test den nye Yr-appen for iPhone

Dagens kjente og kjære, om enn litt daterte Yr-app, skal erstattes og en helt ny Yr-app er på trappene. i ønsker hjelp fra forskjellige folk til å teste den nye appen og komme med tilbakemeldinger underveis mens appen utvikles.

Yr brukes av ”alle,” vi ønsker derfor hjelp fra forskjellige folk; unge og gamle, kvinner og menn, de som jobber ute og de som jobber inne, værentusiaster og de som ikke er så opptatt av vær, de som sjekker været ofte og de som sjekker sjelden, de som elsker duppeditter og de som ikke gjør det.

Siden Yr-teamet holder til i Oslo og sjeldent opplever mer enn lett bris på vei til kontoret, blir vi spesielt glad om du som bor utenfor Oslo og Akershus vil være med.

For å være med og teste den nye Yr-appen må du:

• Ha en iPhone (Androidversjon kommer senere)
  • Sjekke en værtjeneste på mobilen minst en gang i måneden (behøver ikke være Yr)
  • Laste ned og oppdatere Yr test-app i Testflight, som er  testsystemet vi bruker. Det er Apples system som gjør det mulig å teste apper, og som gjør det enkelt å laste ned Yr test-app og oppdateringer av denne.
  • Bruke YrBeta-appen og gi oss tilbakemeldinger (du får egen e-post om hvordan du gir tilbakemeldinger dersom du blir plukket ut som tester)

Høres dette spennende ut? Registrer deg som betatester her

Vi har dessverre ikke mulighet til å ta med alle som registrerer seg, men må velge ut en gruppe med forskjellige personer. Dere får en e-post med en invitasjon til TestFlight i løpet av et par uker. Takk til alle som ønsker å bidra.