Bli med å teste den nye Yr-appen for iPhone

Dagens kjente og kjære, om enn litt daterte Yr-app, skal erstattes og en helt ny Yr-app er på trappene. Vi ønsker hjelp fra forskjellige folk til å teste den nye appen i en såkalt pilot, der en gruppe deltagere tester appen og kommer med tilbakemeldinger underveis mens appen utvikles.

Yr brukes av ”alle,” derfor blir piloten best med forskjellige deltagere, unge og gamle, kvinner og menn, de som jobber ute og de som jobber inne, værentusiaster og de som ikke er så opptatt av vær, de som elsker duppeditter og de som ikke gjør det.

Siden Yr-teamet holder til i Oslo og sjeldent opplever mer enn lett bris på vei til kontoret, blir vi spesielt glad om du som bor utenfor Oslo og Akershus vil være med. Vi er glade for at mange har registrert seg, men vi trenger flere damer fra hele landet, og flere som sjekker værtjenester en til fire ganger i måneden.

Som deltager i piloten må du:

• Ha en iPhone (Androidversjon kommer senere)
  • Sjekke en værtjeneste på mobilen minst en gang i måneden (behøver ikke være Yr)
  • Laste ned og oppdatere Yr test-app i testsystemet vi bruker (TestFlight). TestFlight er Apples system som gjør det mulig å teste apper, og som gjør det enkelt å laste ned Yr test-app og oppdateringer av denne.
  • Bruke Yr test-appen og gi oss tilbakemeldinger underveis i piloten (du får egen instruksjon om hvordan du gir tilbakemeldinger dersom du blir plukket ut som testdeltager)
  • Være med på et kort telefonintervju og svare på noe få spørsmål i en kort spørreundersøkelse
  • I tillegg til å bidra til en bedre Yr-app, får du (om du er med i hele piloten) en liten påskjønnelse som takk for hjelpen.

Høres dette spennende ut? Registrer deg som pilotdeltager her

Vi har dessverre ikke mulighet til å ta med alle som registrerer seg. Vi vil plukke ut en gruppe med varierte deltagere. De får en e-post med en invitasjon til TestFlight i løpet av et par uker.
Dersom du registrerer deg, men ikke blir plukket ut til å bli med i piloten, vil vi sende deg en invitasjon til å teste betaversjonen når den er klar.