Bli med og test den nye Yr-appen

Takk for at så mange har registrert seg.
Vi har dessverre ikke mulighet til å ta imot flere Android testere, men om en stund legger vi trolig ut en åpen betaversjon som alle med Android telefon kan teste.

Dagens kjente og kjære, om enn litt daterte Yr-app, skal erstattes og en helt ny Yr-app er på trappene. Vi ønsker hjelp fra forskjellige folk til å teste den nye appen og komme med tilbakemeldinger underveis mens appen utvikles.

Yr brukes av ”alle,” vi ønsker derfor hjelp fra forskjellige folk; unge og gamle, kvinner og menn, de som jobber ute og de som jobber inne, værentusiaster og de som ikke er så opptatt av vær, de som sjekker været ofte og de som sjekker sjelden, de som elsker duppeditter og de som ikke gjør det.

Siden Yr-teamet holder til i Oslo og sjeldent opplever mer enn lett bris på vei til kontoret, blir vi spesielt glad om du som bor utenfor Oslo og Akershus vil være med. Vi vil gjerne ha hjelp fra flere damer.

For å være med og teste den nye Yr-appen må du sjekke en værtjeneste på mobilen minst en gang i måneden (behøver ikke være Yr) og ha en iPhone eller Androidtelefon.

Høres dette spennende ut?

Vi har dessverre ikke mulighet til å ta med alle som registrerer seg i den lukkede betatestingen. Blir du valgt ut får du en invitasjon på e-post i løpet av et par dager. Takk til alle som vil hjelpe oss.

iPhone:
Du får en e-post med en invitasjon fra TestFlight. TestFlight er Apples system for uttesting av apper, som gjør det enkelt å laste ned YrBeta-appen og oppdateringer av denne. TestFlight har en egen app som lastes ned i AppStore. I TestFlight-appen laster du ned og oppdater YrBeta-appen. iPhonen må ha iOS 10 eller nyere, kan oppdateres via Innstillinger>Generelt.

Registrer deg som betatester på iPhone her

Android:
Vi har dessverre ikke plass til flere testere nå, men det kommer trolig en åpen betaversjon om en stund. De som er blitt valgt ut får en e-post med en invitasjon fra Crashlytics og Fabric, som er Googles testsystem for apper. Følg instruksjonen i e-posten.

Gi oss ris og ros:
Rist på telefonen og gi oss tilbakemeldinger i YrBeta-appen. Både ris og ros fra deg er med på å forme  appen. Vi vil vite hva du liker og misliker, og hva som skal til for at den skal bli din vær-app.

Dette er fremdeles tidlige betaversjoner, så noe er uferdig og større endringer vil komme.

Takk for alle de nyttige tilbakemeldingene. Vi leser alt, selv om vi ikke rekker å svare alle.

Har du problemer med å installere YrBeta-appen eller ønsker du å bli slettet fra listen, kan vi kontaktes på e-postadressen: yr-test@nrk.no